X

Un LIKE contează mult pentru noi

Valeriu Steriu, replică INCENDIARĂ, la acuzațiile lui Rareș Bogdan: Îl voi acționa în judecatăJurnalistul Rareș Bogdan susține că deputatul Valeriu Steriu a primit 50.000 de euro pentru a trece de la PMP la PSD. În replică, Valeriu Steriu neagă aceste acuzații și arată că se consultă cu avocații pentru a-l acționa în judecată pe Rareș Bogdan.
”Am urmărit și eu declarațiile domnului Rareș Bogdan. Analizez împreună cu avocații posibilitatea de a-l acționa în judecată, pentru că aceste acuzații sunt absurde, sunt ridicole. Mă voi sfătui cu avocații și voi vedea dacă vom cere și daune din partea domnului Rareș Bogdan. Primul pas este cel al dreptului la replică, pe care îl voi solicita.”, a spus Valeriu Steriu.

Jurnalistul susține că, pe lângă bani, lui Valeriu Steriu i s-a promis funcția de președinte al Comisiei de Agricultură și, în viitor, funcția de ministru al Agriculturii.
”Sunt halucinante aceste declarații! Avem un ministru al Agriculturii foarte bun, în persoana domnului Petre Daea. De asemenea, avem un președinte al Comisiei de Agricultură foarte bun. De altfel, puteți să vedeți că nici eu, nici restul colegilor plecați de la PMP la PSD nu am primit nicio funcție”, a mai spus Steriu.

No comments

loading...
loading...