X

Un LIKE contează mult pentru noi

Un primar PSD semnează pentru 'FĂRĂ PENALI': 'Am acceptat pe loc. Îi îndemn şi pe colegii de partid să facă acelaşi lucru'


Primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana, a semnat, duminică, iniţiativa „Fără penali”. Edilul a spus că a semnat documentul fără nicio reţinere şi fără nicio emoţie că gestul său o să fie sancţionat politic de superiorii săi. Ba mai mult, i-a îndemnat şi pe alţi colegi de partid să facă acelaşi lucru.


„Am fost contactat de aceşti tineri pentru o discuţie legată de iniţiativa pe care ei o susţin. M-au intrebat dacă le răspund solicitării de a semna iniţiativa de modificare a Constituţiei “Fără penali in funcţii publice”. Am acceptat pe loc! De aici şi ţinuta pentru care îmi cer scuze! Dar discuţia a fost mult mai complexă. Mi-ar plăcea ca stimabilii domni (plus o domnişoara) să relateze întreaga discuţie, pentru ca din punctul meu de vedere a fost vorba de mult mai mult decât despre o semnătură”, a precizat primarul Constantin Ana pe Facebook.


Întrebat de ce a ales să semneze o astfel de iniţiativă, edilul a spus că doreşte ca lumea să nu îi mai privească cu alţi ochi pe PSD-işti, potrivit Adevărul.


ULTIMĂ ORĂ Șoferul mașinii cu numere M..E PSD a rămas fără permis și fără plăcuțe de înmatriculare


„Este o acţiune firească de a sprijni orice acţiune cetăţeanască. Trăim într-o lume prea dezbinată şi a fost un gest de bun-simţ din parte mea, cred. Suntem oameni normali şi noi, cei din PSD, şi vrem să fim trataţi ca atare. Odată ce am făcut acest gest vreau să fiu urmat şi de alţi colegi de-ai mei de partid. Ce nu s-a spus e că discuţia cu acei tineri a fost mult mai amplă şi i-am întrebat dacă ştiu cu ce se ocupă paramentarii lor de Dâmboviţa, pentru că sunt total absenţi şi nu e normal să nu te uiţi în propria ogradă când îi critici pe toţi. Toţi membrii care au venit la mine erau USR. E un gest de normalitate şi îi îndemn pe toţi să realizeze că nu există oameni buni şi oameni răi, că PSD-itşii nu sunt altfel de oameni”.


Întrebat dacă are emoţii că gestul său va fi sancţionat politic, acesta a spus că nu are nicio emoţie.


„Nu am nicio emoţie. L-am informat pe preşedintele organizaţiei judeţene că am semnat această iniţiativă. Îi îndemn şi pe colegii de partid să facă acelaşi lucru”, a mai spus Ana.


 

No comments