X

Un LIKE contează mult pentru noi

ULTIMA ORĂ. Magistrații au făcut anunțul. Laura Codruța Kovesi cercetată disciplinar. Unde va munci aceasta

Kovesi dorită în Republica Moldova. ”Laura, nu ai loc la București? Vino la Chișinău! ”

Magistrații au făcut anunțul. Laura Codruța Kovesi cercetată disciplinar

Fostul Procuror Șef al DNA Laura Codruța Kovesi este cercetată disciplinar de Inspecția Judiciară într-un nou dosar. 

Inspecția Judiciară a demarat o nouă cercetare disciplinară pe numele fostei șefe DNA, Laura Codruța Kovesi, după ce instituția pe care a condus-o a emis un comunicat de presă în luna februarie, unde ar fi fost difuzate informații din dosarul familiei Cosma, în curs de soluționare, potrivit Mediafax.

Inspecția Judiciară s-a autosesizat și a început o nouă cercetare disciplinară pe numele fostului procuror-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, după ce a fost emis de către Direcție, în 12 februarie 2018 un comunicat de presă în cadrul căruia ar fi fost divulgate date din dosare aflate în curs de soluționare, au confirmat reprezentanții Inspecției.

Este vorba despre comunicatul de presă pe care DNA l-a transmis presei, pentru a răspunde acuzațiilor lansate de Vlad Cosma la Antena3, când acesta a prezentat înregistrări cu discuția cu fostul șef DNA Ploiești, Lucian Onea.

Pentru a clarifica situația, DNA a prezentat transcrierile discuțiilor între Mircea Cosma, tatăl lui Vlad Cosma și un ofițer de poliție de la Ploiești, dar și discuții cu apropiați ai acestora.

Totodată, CSM a decis ca fosta șef DNA, Laura Codruța Kovesi, să se întoarcă la DIICOT Sibiu ca procuror.


span{width:460px !important}
iframe{margin:0
!important}.fb_edge_comment_widget{display:none !important}

No comments

loading...