X

Un LIKE contează mult pentru noi

U Craiova dorește să-l transfere pe Mățan de la Viitorul. Prețul cerut de Hagi este foarte piperat


Gică Hagi le-a propus celor de la U Craiova să vină cu o ofertă clară, dacă îl doresc pe Alexandru Măţan (18 ani). Antrenorul Viitorului a lăsat de înţeles că nu va accepta un transfer sub 3 milioane de euro, informează mediafax


Gică Hagi nu s-a arătat deranjat de egalul cu Vitesse din turul 2 al Europa League, chiar dacă echipa sa a condus cu 2-0. Acesta şi-a felicitat jucătorii, dar nu a ratat ocazia de a-şi promova ”marfa”. În ultimele zile s-a vorbit mult de posibilitatea ca Măţan să fie cedat de constănţeni la Craiova, iar Hagi a adus în discuţie acest zvon. Concret, la conferinţa de presă de după meci, Hagi a mărturisit că este dispus să-l lase pe Alexandru Măţan la U Craiova, dar că mutarea nu va avea loc pentru mai puţin de 3 milioane de euro.


”Îi transmit lui Rotaru că trebuie să bage mâna în buzunar dacă îl vrea pe Măţan. Dacă Mitriţă face trei milioane, pe Măţan cât oferă? Am vorbit cu el şi mi-a zis că nu plăteşte atât de mult, că nu are bani Craiova! Eu îi spun atunci ca între prieteni: ‘De ce mă suni?!’. Dacă-l vrea, să plătească”, a declarat Hagi. ”, a declarat Gică Hagi.


În această vară, U Craiova a mai transferat un fotbalist de la Viitorul, pe Alexandru Cicâldău pentru un milion de euro.

No comments