X

Un LIKE contează mult pentru noi

Traian Băsescu s-a dezlănțuit - Internaut avertizat DUR: 'Dacă nu cumva faci parte din categoria analfabeţilor funcţionali'


Traian Băsescu, ieșire incendiară pe Facebook. Ieri, fostul președinte al României a scris pe rețeaua de socializare un text acid prin care critica Poliția Română pentru modul în care a intervenit în cazul șoferului cu plăcuțe de înmatriculare cu mesaj anti-PSD. Postarea a adunat mii de reacții și tot la fel de multe comentarii. Unii dintre internauți s-au ales și cu replici acide din partea fostului președinte. Este și cazul unui tânăr care l-a acuzat că nu cunoaște legislația.


„Măi Marius, n-ai vrea tu să citeşti puţin înainte să scrii. Ia spune tu prea-ştiutorule, cum e. Dar înainte de a spune, citeşte cele două comunicate ale Ambasadei Suediei de la Bucureşti. Dacă le citeşti, ai putea înţelege dacă nu cumva faci parte din categoria analfabeţilor funcţionali (atenţie, analfabtul funcţional poate să citească, dar nu înţelege ce a citit)”, a replicat Traian Băsescu.


Citește și: Mihai Goțiu, anunț – BOMBĂ: Comisia pentru abuzuri din Senat, SESIZARE la DNA .

No comments