X

Un LIKE contează mult pentru noi

Tatăl lui Marian Cozma, decizie ȘOCANTĂ după ce ucigașul fiului său a fost eliberat pe ascuns din detenție


Petre Cozma nu a trecut peste moartea fiului său, Marian Cozma. Tatăl fostului handbalist a aflat de eliberarea lui Ivan Sztojka, unul dintre criminali, şi nu vrea să lase lucrurile aşa. În direct la ProSport Live, Petre Cozma a mărturisit că va face plângere la CEDO.


Ivan Sztojka a fost eliberat în aceste zile din închisoare, după 5 ani de detenţie. Chiar dacă primise o condamnare de 9 ani, criminalul a fost lăsat liber pentru bună purtare. Anunţul a fost făcut de un martor. ”Sztojka a fost eliberat săptămâna trecută în secret. Acum se află în Budapesta. Nu vreau ca numele meu să apară în presă, pentru că o să am probleme cu el”.


Petre Cozma este nemulţumit de eliberarea lui Ivan Sztojka şi este dispus să facă plângere la CEDO, pentru ca acesta să fie din nou închis, scrie Mediafax.


”Nu poţi să treci peste aşa ceva. Îmi e dor de Marian şi îmi e foarte greu fără el. Pentru Ivan Sztojka nu a fost o problemă că a fost închis. El îşi vedea familia, dar eu nu-mi mai văd băiatul. Voi face plângere la CEDO”, a declarat Petre Cozma pentru ProSport Live.


Citește și: ULTIMĂ ORĂ Femeie desfigurată de un câine – Incidentul șocant s-a petrecut în București, în plină zi


La începutul anului 2009, Marian Cozma a fost ucis într-un club din Veszprem. Handbalistul se afla la o petrecere alături de colegii săi, când a fost înjunghiat de 4 maghiari, Raffael Sandor, Nemeth Gyozo, Sztojka Ivan şi Pal Gabor. În momentul de faţă, doar primii 2 se mai află în închisoare, după ce au primit 18 ani de detenţie. Ivan şi Gabor au fost eliberaţi, după ce primiseră, iniţial, condamnări de 4, respectiv 5 ani.

No comments