X

Un LIKE contează mult pentru noi

Tăriceanu și-a luat concediu chiar înainte ca PSD-ALDE să decidă suspendarea lui Iohannis

Inquam

Călin Popescu-Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a delegat atribuţiile către senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, chiar înainte ca, luni, coaliția PSD-ALDE să ia o decizie în privința suspendării lui Klaus Iohannis.

Decizia de delegare a atribuţiilor în perioada 9-11 iulie 2018 a fost publicată în Monitorul Official, potrivit News.ro.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat joi că a discutat cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, iar din punctul său de vedere suspendarea din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis trebuie să fie o opţiune serioasă.

Dragnea a spus că luni, 9 iulie, ar urma să se ia o decizie.

Liviu Dragnea l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis ”îşi bate joc de Constituţie”, anunţând că a discutat cu Tăriceanu despre suspendarea preşedintelui, iar luni va fi luată decizia.

Citește și

UDMR nu susţine suspendarea preşedintelui Iohannis. „Nu există un motiv serios”

”Am discutat acum cu domnul Tăriceanu şi i-am spus că din punctul meu de vedere suspendarea preşedintelui trebuie să fie o opţiune serioasă, pentru că dacă doar stăm şi ne plângem că nu respectă azi Constituţia, nu respectă mâine Constituţia, poate mai trimite un alt consilier prezidenţial să mai ameninţe vreun judecător de la CCR. O fi trimis consilieri prezidenţiali să ameninţe şi judecători de la Înalta Curte, nu poate să spună nimeni că nu-i adevărat.

Liviu Dragnea

Şi dacă noi doar stăm şi constatăm, atunci nu ne exercităm un atribut important al acestui for, care este forul suprem din România. (…) Şi domnul Tăriceanu a spus că este de acord şi trebuie să analizăm foarte serios zilele astea şi luni să luăm o decizie: da sau nu”, a spus Liviu Dragnea.

UDMR nu susţine suspendarea preşedintelui Iohannis

Senatorul UDMR Cseke Attila a afirmat vineri că formaţiunea pe care o reprezintă nu consideră necesară suspendarea preşedintelui Iohannis.

Pro TV

„Nu cunoaştem oficial o asemenea intenţie din partea coaliţiei de guvernământ, dar noi am mai spus despre acest subiect că noi credem că nu se impune demararea procedurii de suspendare a preşedintelui României. Nu vedem astăzi acel motiv serios de încălcare gravă a Constituţiei, prevăzut ca şi criteriu pentru această procedură în Constituţia României”, a spus el la RFI.

!

Călin Popescu-Tăriceanu
Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Cseke Attila
Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Liviu Dragnea
Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

No comments

loading...