X

Un LIKE contează mult pentru noi

SURSE - Dragnea a băgat întreg Guvernul în vrie: s-au înroșit telefoanele la Palatul Victoria


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ieșit, duminică seară, într-o emisiune TV în care a lansat un avertisment către miniștrii Guvernului Dăncilă. Dragnea a explicat că nu s-a vorbit despre remaniere, dar așteaptă ca fiecare ministru să își prezinte bilanțul pentru că ”nu există niciun ministru în acest Guvern care să nu aibă ce prezenta”.


Citește și: Victorie URIAȘĂ pentru Laura Codruța Kovesi, la CSM: decizia care CUTREMURĂ Sistemul


Acțiunea Viorică Dăncilă, de prezentare a bilanțului, era pregătită, dar surse guvernamentale ne-au precizat că restul miniștrilor nu erau pregătiți să prezinte bilanțul.


De duminică seară, după anunțul lui Dragnea, s-au înroșit telefoanele în Palatul Victoria, fiecare ministru încercând să meargă în zone cu mare expunere publică pentru a-și prezenta bilanțul. Deocamdată, doar Eugen Teodorovici și Rovana Plumb și-au obținut ”biletul de salvare” pentru că și-au prezentat bilanțul la Antena 3.


Sursele noastre arată că, în zilele următoare, toți miniștrii vor încerca să pătrundă pe televiziuni, iar cine nu va reuși va organiza conferințe de presă la Minister pentru a nu intra pe lista neagră a lui Liviu Dragnea.


Această prezentare a activității la șase luni de mandat va fi importantă, pentru că, surse politice susțin că în toamnă se va discuta despre o remaniere guvernamentală, iar cine pică acest test dat de Liviu Dragnea, în toamnă va fi favorit pentru a pleca din Executiv.

No comments