X

Un LIKE contează mult pentru noi

Șoferul mașinii cu numărul M..E PSD susține că Poliția Rutieră București i-a ridicat plăcuțele de înmatriculare și i-a reținut permisul de conducere la ora 5.50

Răzvan Ștefănescu, posesorul mașinii înmatriculate în Suedia cu numărul ”M..E PSD” a declarat pentru Mediafax.ro că polițiștii rutieri din București i-au ridicat plăcuțele de înmatriculare și i-au reținut permisul de conducere.


”La ora 5.50 am fost oprit în trafic, pe Bulevardul 1 Decembrie, de un echipaj de Poliție. Eram în mașină cu copilul meu de 8 ani. Mi-au dat jos plăcuțele de înmatriculare și m-au condus la secția de la Udriște. Acolo mi-au reținut și permisul. Polițiștii mi-au spus că nu am voie să circul cu aceste plăcuțe în afara Suediei. Nu înțele de ce vineri plăcuțele erau valide, când m-a oprit poliția rutieră din Craiova, iar azi nu mai sunt valide”, a declarat Răzvan Ștefănescu pentru Mediafax.ro.


Întrebat de reporterul Mediafax.ro dacă a fost oprit de un filtru de poliție și dacă au mai fost opriți și alți șoferi, Răzvan Ștefănescu a spus că a fost singurul șofer oprit de respectivul echipaj de poliție. ”Am fost singura mașină oprită. Cu o zi înainte, o motocicletă de poliție se plimba în jurul blocului în care locuiesc”, a spus Ștefănescu.


Răzvan Ștefănescu a prezentat Mediafax.ro și o dovadă semnată de un angajat al Poliției Rutiere privind ridicarea plăcuțelor de înmatriculare.Reamintim că Ambasada Suediei a transmis duminică seară un comunicat de presă în care arată că mașinile cu plăcuțe de înmatriculare preferențiale înregistrate în SUedia au dreptul să circule în toată Uniunea Europeană, deci și în România.


Până la ora scrierii acestei știri, purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere nu a răspuns la apelurile Mediafax.ro.


Sursa Foto: Contul de Facebook al lui Răzvan Ștefănescu

No comments