X

Un LIKE contează mult pentru noi

Şoferul care a spulberat patru surori la Oradea a fost eliberat

Poliţiştii i-au întocmit dosra penal


Şoferul care a spulberat patru surori la Oradea a fost eliberat. Uneia dintre fete i-a fost amputat piciorul. După ore bune de audieri, poliţiştii i-au întocmit doar dosr penal pentru vătămare corporală din culpă şi l-au lăsat să plece acasă. Victimele sale sunt acum în spital.


Potrivit dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD Bihor şi al Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, cele două surori au fost transportate pe rând, primul elicopter plecând de pe heliportul spitalului în jurul orei 15, scrie România tv.


Prima pacientă transportată a fost fetiţa în vârstă de 12 ani căreia, în urma accidentului, i-a fost amputată complet gamba stângă. „Medicii din Timişoara au intrat deja în sala de operaţie. Se încearcă reimplantarea gambei”, a declarat pentru BIHOREANUL dr. Borcea. A urmat apoi sora ei în vârstă de 8 ani, care are fractură de bazin. Cel mai probabil, şi aceasta va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală.


Cea mai mare dintre surorile din Sălard, în vârstă de 20 de ani, cu traumatism cranio-cerebral minor şi o contuzie toracică, a rămas internată în secţia de Neurochirugie a Spitalului Judeţean. Adolescenta în vârstă de 14 ani care a suferit doar un traumatism cranio-cerebal minor cu escoriaţii nu a rămas în spital, ea fiind externată.Accidentul s-a produs în jurul orei 12.20. Fetele mergeau pe trotuar, când au fost spulberate de şoferul unui Ford Galaxy înmatriculat în Polonia.


4 fete din Oradea, spulberate pe trotuar de un tânăr, în faţa Poliţiei. la Oradea, sâmbătă 28 iulie.  Unei fetiţe i-a fost retezat piciorul. Tânărul șofer a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ. Se pare că este vorba de patru surori.
spanwidth:460px !important

iframemargin:0

!important.fb_edge_comment_widgetdisplay:none !important

No comments