X

Un LIKE contează mult pentru noi

Secretul numerologic al Eclipsei din această noapte. Vezi cum influențează omul, după data nașterii

Secretul numerologic al Eclipsei din această noapte. Vezi cum influențează omul, după data nașterii


Cea mai lungă eclipsă de lună din acest secol se va produce în această noapte, totalitatea ei fiind de 103 minute. Maximul, când Luna se află cel mai aproape de centrul umbrei, va fi înregistrat la ora 23,22. Cum poate acest lucru să ne influențeze, conform datelor numerologiei? Informațiile ezoterice ne sunt prezentate de numerologul Mircea Georgescu, unul dintre cei mai buni experți în acest domeniu din România.


Secretul numerologic al Eclipsei din această noapte. Vezi cum influențează omul, după data nașterii


Ca valoare absolute, spune Mircea Georgescu – considerând un număr unic data eclipsei (27.07.2018) vom obține numărul 9. Ce înseamnă aceasta?


În interpretarea numerologică a interesului personal în această zi a eclipsei – și mai accentuat în scurta perioadă în care este vizibilă, nativii se vor confrunta cu situații diferite.


Ziua oferă, pentru cei născuți în zilele de:


1, 10, 19 și 28 – garanția succesului deplin, dar și un pic de discordie, fiind înțelept din partea lor să nu se angajeze în dispute.


2, 11, 20 și 29 – o relație romantică și pasională, care va dura în timp, singura problemă care poate interveni fiind gelozia.


3, 12, 21 și 30 – aduce ideile cele mai practice pentru a concepe planuri mai bune și, chiar, mai mărețe.


4,13, 22 și 31 – fluctuații importante, de la relații și abordări practice și tradiționaliste, la cele nesăbuite și deloc convenționale.


5, 14 și 23 – realizarea unor planuri grozave,  plecând de la ce, ceilalți, considerau a fi  viziuni fantastice.


6, 15 și 24 – inspirație în alegerea căilor de urmat, în condițiile în care își va găsi motivația și echilibrul interior.


7, 16 și 25 – nimic spectaculos, același ritm liniștit specific nativilor, dacă îi va fi respectată nevoia de independență.


8, 17 și 26 – o răsplată neașteptată, în pofida existenței inițiale a unei mari îndoieli privind reușita.


9, 18 și 27 – entuziasm și energie, ce vor permite stabilirea unei legături puternice, oarecum la alegere, oricum nu împreună, între carieră și dragoste.


 Ce spune Mitologia


Deși, în general, mitologia şi folclorul nu tratează eclipsa de Lună ca pe un factor decisiv al Apocalipsei (ca în cazul eclipsei Soarelui),  subiectul nu poate fi evitat:


–  Cercetătorii biblici americani cred că trăim vremurile de pe urmă şi în timpul eclipsei trebuie să ne rugăm pentru iertarea păcatelor. Conform Cărţii lui Ioel 2:31, din Vechiul Testament: „Soarele va coborî în beznă şi Luna se va înroşi de sânge înaintea zilei îngrozitoare şi măreţe în care va veni Domnul”. Pastorul american Paul Begley susţinând că apariţia lui Marte în vecinătatea Pământului, coroborată cu nuanţa sângerie pe care o va avea Luna sunt semne clară că Apocalipsa se apropie.


– După  mayaşi, eclipsa de Lună era o luptă cerească, în timpul căreia Jaguarul înghiţea corpul ceresc, în timp ce chinezii antici scredeau că este înghițită Luna de o broască râioasă, cu trei picioare.


– În Africa de Sud, dat fiind faptul că ei consideră că în timpul eclipsei de Lună are loc o luptă pe viaţă şi pe moarte între Soare şi Lună, oamenii trebuie să se roage ca cele două corpuri cereşti să se împace, altminteri lumea va rămâne în beznă.


– În tradiţia populară română eclipsa de Lună este asociată stihiilor şi „entităţilor nevăzute ale pădurii”. Vârcolacul fiind, în mitologia românească o ființă fabuloasă, un demon care mănâncă Soarele și Luna, generând în acest fel fazele Lunii și eclipsele, având multiplele reprezentări, de la animale reale (lupi,câini), la cele fantastice (zmei, balauri)


– Tibetanii cred că toate cele făptuite, bune sau rele, se multiplică de zece ori în timpul eclipsei şi trebuie să avem mare grijă, pentru că fiecare gest pe care îl facem în cele 103 minute, ne poate schimba definitiv destinul.


– Unii cercetători americani vorbesc de ieşirea „morţilor vii” din cimitire, pe durata orei de beznă roşie.


– În mai multe ţări din lume (India, Bangladesh, Sri lanka și Pakistan în mod special) fiind pe primul loc, femeile gravide sunt închise în casă şi nu au voie să se uite deloc la cer. Şi asta pentru că eclipsa de Lună fie le însemnează pe ele, fie atacă pruncul purtat în pântec, fie îl însemnează pe micul încă nenăscut. Și tot în aceste țări  este interzis cu desăvârşire gătitul sau mâncatul pe durata eclipsei de Lună,  asta pentru că în timpul ei mâncarea „devine rea” şi e blestemată de spiritele rele.


Secretul numerologic al Eclipsei din această noapte. Vezi cum influențează omul, după data nașterii


Datele tehnice ale eclipsei


Eclipsa va începe la ora 20.14, când Luna se va afla sub orizont. Intrarea în umbră va începe la ora 21.24, „la care veţi putea vedea cum marginea stângă a Lunii va deveni mai puţin strălucitoare decât restul discului”, explică cercetătorii de la Observatorul Astronomic „Vasile Urseanu”.


Luna se va afla în totalitate în umbra pământului la ora 22.29. „Tot discul se va afla scufundat în umbră, căpătând nuanţe de la portocaliu la cărămiziu, acesta fiind şi momentul în care începe totalitatea”.


Maximul eclipsei, când Luna se află cel mai aproape de centrul umbrei, se produce la ora 23.22. „Atunci Luna nu se va afla foarte sus pe cer, la 20 de grade înălţime deasupra orizontului, înspre sud-est”.


Totalitatea durează 103 minute, fiind cea mai lungă din secolul 21, la diferenţă mică de eclipsele care vor avea loc pe 26 iunie 2029 şi 7 iulie 2047, care vor avea totalităţi cu durata de 102 minute.


 


 
spanwidth:460px !important

iframemargin:0

!important.fb_edge_comment_widgetdisplay:none !important

No comments