X

Un LIKE contează mult pentru noi

Primele declarații ale liberalului care l-a dat în judecată pe Ludovic Orban: 'Unde e respectul față de un membru de partid care propune ceva?'


Samoilă Pirău, membru PNL Sector 6, a depus plângere la Judecătoria Sectorului 1 București, pe numele președintelui PNL, Ludovic Orban, pe motiv că acesta i-a adus atingere onoarei și demnității prin atitudinea sa, cerând daune morale de 200.000 de lei.


“În moțiunea de cenzură domnul Orban nu avea nimic de zis, rezulta că partidul opoziției nu are nimic de zis. Nu mă supăra dacă refuza propunerile mele, dar să spună ceva că nu îi interesează. Asta este disponibilitatea unui partid? Unde este respectul față de un membru de partid care propune ceva?”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Samoilă Pirău.


Citește și: Anunț important făcut de Sorina Pintea: Se construiește un nou Spital Regional în România-Când va fi finalizat


Acesta mai spune că propunerile sale vizau domenii precum economia, sănătatea sau soluții pentru migrație. “Proiectul are 15 pagini și nu l-a citit nimeni. Nu ascultă de nimeni, face ce vrea”, a spus liberalul, scrie mediafax.ro.


Totodată, plângerea depusă pe numele lui Ludovic Orban arată că liderul PNL a ignorat invitațiile în Diaspora.


Citește și: Nu mai există nicio îndoială! El este lider absolut pe piața de telecomunicații-Vodafone și Telekom, ”în corzi”


În sesizarea depusă la Judecătorie se arată că reclamantul Pirau Samoilă îl cheamă în judecată pe pârâtul Ludovic Orban, în calitate de președinte PNL pentru a fi obligat la daune morale, în sumă de 200.000 de lei, pentru atingerea adusă onoarei și demnității și cere obligarea pârâtului la plata cheltuielilor de judecată.


Plângerea a fost înregistrată în data de 20 iulie.


Citește și: Danezii au demarat lucrările în România: Ce fabrică va ridica un titan mondial

No comments