X

Un LIKE contează mult pentru noi

„Presedintele a fost foarte impresionat de ceea ce a vazut, era bine informat”. Cum a decurs vizita lui Iohannis la Institutul Oncologic din Cluj

news

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, duminica, Institutul Oncologic din Cluj-Napoca (IOCN) si a fost interesat mai ales de modul de ingrijire a pacientilor si de cercetarea din cadrul unitatii medicale.

Vizita presedintelui la Institutul Oncologic a durat aproximativ 35 de minute si acesta n-a dorit sa faca declaratii presei.

Directorul medical al IOCN, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat ca presedintele a vizitat mai multe sectii.

„A vizitat sectii clinice si neclinice, in zona de medicina nucleara, imagistica, anatomie patologica, cercetare si chirurgie. A fost limitat de timpul domniei sale. L-a interesat in primul rand ingrijirea pacientilor, atat din punct de vedere al calitatii, cat si al numarului de pacienti, infrastructura si resursa umana care deserveste institutul. Presedintele a fost foarte impresionat de ceea ce a vazut, era bine informat despre institut. (…) A fost foarte, foarte impresionat de partea de cercetare, domnia sa fiind fizician intelege foarte bine multe dintre procesele care se petrec acolo”, a spus Patriciu Achimas-Cadariu.

Anterior vizitei la IOCN, Klaus Iohannis a fost prezent la deschiderea celei de a 59-a editii a Olimpiadei Internationale de Matematica, care se desfasoara la Cluj-Napoca.

La IOCN, presedintele Klaus Iohannis a fost insotit de primarul Emil Boc, iar la intrarea si la iesirea din unitatea medical a fost asteptat de un grup de circa 20 de persoane care au scandat „Clujul va sustine” si „Uniti salvam toata Romania”.

Mai mult despre: institutul oncologic cluj, iohannis cluj, tinta

No comments

loading...
loading...