X

Un LIKE contează mult pentru noi

O fostă legendă a lui AC Milan s-ar putea întoarce într-o funcție de oficialăAlessandro Costacurta (52 de ani) se poate întoarce la AC Milan, într-o funcţie oficială. Fostul fundaş a declarat că ar putea reveni la echipă în rolul de director sportiv, informează mediafax.


Costacurta a jucat două decenii pentru AC Milan, perioadă în care a câştigat 28 de trofee, dintre care 5 Ligi ale Campionilor. El s-a retras din activitate în 2007, şi în momentul de faţă este angajat în funcţia de subcomisar al Federaţiei Italiei de Fotbal. Costacurta se poate întoarce la echipa sa de suflet în funcţia de director sportiv. Informaţia a fost dată publicităţii chiar de fostul fotbalist.


”Voi părăsi postul ocupat la Federaţia Italiană de Fotbal în octombrie. Îmi voi continua studiile pentru a deveni director sportiv şi există posibilitatea să mă întorc acasă, la AC Milan. Am păstrat legătura cu toţi cei de la club”, a declarat fostul fundaş, citat de football-italia.net.


Alessandro Costacurta este un produs 100% al clubului milanez. Pentru echipa mare a evoluat în perioada 1987-2007, timp în care a strâns peste 450 de partide.


 

No comments