X

Un LIKE contează mult pentru noi

Ministerul condus de Carmen Dan oferă 6,21 milioane euro, fără TVA, pentru mașini noi

Carmen Dan

Ministerul Afacerilor Interne a atribuit Renault Commercial Roumanie acorduri cadru de furnizare de autovehicule în valoare de 28,93 milioane lei (6,21 milioane euro), fără TVA.


Conform unui anunț publicat pe Sistemul de Achiziții Public (SEAP), Ministerul Afacerilor Interne a atribuit reprezentanței române a concernului francez Renault acorduri cadrul pentru furnizarea unor autovehicule cu o valoare totală de 28,93 milioane de lei, adică 6,21 milioane de euro, informează news.ro.


Autovehiculele urmează a fi livrate pentru Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), din cadrul ministerului. Acordurile cadru vizează furnizarea de autovehicule cu dotări specifice, autoutilitare, autoturisme, autobuze şi motociclete, potrivit anunţului.


Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, contractul a fost acordat prin licitaţie electronică şi nu va putea fi subcontractat. Ministerul a primit o singură ofertă în cadrul acestei licitaţii, din partea Renault Commercial Roumanie.

spanwidth:460px !important
iframemargin:0
!important.fb_edge_comment_widgetdisplay:none !important

No comments