X

Un LIKE contează mult pentru noi

Mihai Fifor a fost UIMIT! Ce a văzut la ceremonia de absolvire a Academiei Forțelor Terestre:'Bravo, ai avut curaj' - VIDEO


Un proaspăt absolvent al Academiei Forțelor Terestre de la Sibiu și-a cerut iubita în căsătorie, vineri, în fața ministrului Mihai Fifor. Sublocotenentul Ion Ștefanoaia a îngenunchiat în fața iubitei, în aplauzele colegilor. Roxana a spus „da”, iar ministrul i-a transmis că a avut curaj, potrivit Mediafax.


„În prezența colegilor și a prietenilor, doresc să-ți mărturisesc că ești cea mai importantă femeie din viața mea și să-ți mulțumesc pentru toate momentele minunate petrecute împreună și pentru faptul că alături de tine am învățat ce înseamnă iubirea. Cu această ocazie doresc să-ți pun o întrebare: vrei să fii soția mea?”, au fost cuvintele sublocotenentului Ion Ștefanoaia.


Citește și: Ministrul Turismului susține că voucherele de vacanță vin atât în ajutorul cetățenilor, cât și în sprijinul hotelierilor


Iubita acestuia, Roxana Ingrid Roos, a spus „da”, emoționată, ministrul Apărării i-a înmânat sublocotenentului un buchet de flori, iar acesta din urmă i l-a dăruit viitoarei soții.


„Bravo, ai avut curaj”, i-a transmis ministrul absolventului de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” de la Sibiu.


No comments