X

Un LIKE contează mult pentru noi

Luka Modrici a făcut SCANDAL, în pauza meciului: Ce au scris spaniolii de la Marca că le-a făcut arbitrilor


Franţa a marcat după două momente controversate în prima repriză a finalei de pe Lujniki, iar Luka Modric le-a cerut socoteală arbitrilor pe tunel.


Căpitanul Croaţiei i-a reproşat unui dintre asistenţi lovitura liberă din care a rezultat autogolul lui Mandzukic şi penalty-ul acordat de Nestor Pitana în urma consultării VAR, scrie mediafax.ro.


Citește și: Ingrid Mocanu șterge pe jos cu Alexandra Lăncrănjan, procurorea Tel Drum. Ce acuzații grave îi aduce

"Nu a fost penalty! Nici la primul gol nu a fost fault. Cum puteţi să treceţi peste asta?", i-a spus Luka Modric unuia dintre asistenţii centralului Nestor Pitana, pe tunelul care duce spre vestiare, conform Marca.


Griezmann a centrat în minutul 18 din lovitura liberă respectivă, iar Mandzukic a deviat decisiv în propria poartă. În finalul primei reprize, Franţa a revenit la conducerea partidei după intervenţia VAR. Perisic, omul care marcase pentru 1-1, a fost lovit în mână de balon în urma unei lovituri de colţ. Centralul argentinian Nestor Pitana n-a acordat penalty în primă fază, după care i s-a comunicat prin cască faptul că ar trebui să vadă reluarea la marginea terenului.


Citește și: Lidl a dat lovitura! Ce urmează să lanseze gigantul german .

No comments