X

Un LIKE contează mult pentru noi

Iohannis, la Cluj, la deschiderea Olimpiadei Internaţionale de Matematică. Va vizita și Institutul Oncologic

klaus iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis se află astăzi în Cluj-Napoca, unde participă la deschiderea celei de-a 59-a ediţii a Olimpiadei Internaţionale de Matematică.

Evenimentul, care se desfăşoară în perioada 3 – 14 iulie, reprezintă cea mai veche şi mai prestigioasă competiţie din domeniul ştiinţelor adresată elevilor de liceu, prima ediţie având loc în România în anul 1959.

Potrivit Administrației Prezidențiale, prin organizarea în ţara noastră a Olimpiadei Internaţionale de Matematică s-a dorit marcarea simbolică a Centenarului Marii Uniri, anul acesta la Cluj-Napoca fiind prezenţi aproximativ 1.500 de participanţi din peste 100 de ţări de pe cinci continente.

Şeful statului va vizita cu această ocazie Institutul Oncologic ‘Prof. Dr. Ion Chiricuţă’, unitate sanitară care asigură servicii medicale preventive, curative şi paliative în domeniul oncologic şi care desfăşoară o amplă activitate de învăţământ şi cercetare.

„Prin această vizită, preşedintele Klaus Iohannis transmite un semnal de încurajare a investiţiei în zona sănătăţii şi susţine un model de bună practică în domeniul medical, reprezentat de un spital care face performanţă”, se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Citește și

Situația complicată a casei pierdute în justiție de Klaus Iohannis. Nu este proprietatea statului

!

klaus iohannis
Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

No comments

loading...