X

Un LIKE contează mult pentru noi

Inundații în orașul Cisnădie și comuna Sadu


Câteva echipaje de pompieri cu motopompe scot apa din curţile şi subsolurile unor case din oraşul Cisnădie şi comuna Sadu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Ramona Nistor, scrie Agerpres.


Potrivit sursei citate, apa nu a ajuns în locuinţe. În oraşul Cisnădie, situat lângă municipiul Sibiu, au fost inundate curţile caselor de pe o stradă întreagă. De la începutul lunii până în prezent, inundaţiile au produs pagube în aproape tot judeţul.


Citește și: Nepoata unui CONTROVERSAT PUȘCĂRIAȘ a accidentat un copil de 4 ani și a FUGIT: Poliția a prins-o și era BEATĂPrimarii ar trebui să fie în alertă şi pregătiţi cu saci de nisip, până în 1 august, fiind posibile noi inundaţii în judeţ, au avertizat joi atât prefectul Adela Muntean, cât şi şeful ISU Sibiu, colonelul Cosmin Balcu. Potrivit şefului ISU, de zeci de ani în judeţul Sibiu nu au mai fost inundaţii ca acum, adică foarte multe localităţi inundate în acelaşi timp. Ultimele ploi puternice au produs inundaţii în zece localităţi din judeţ, în acelaşi timp. Cel mai afectat a fost satul Boian, din nordul judeţului, unde peste 200 de localnici au fost evacuaţi din case.

No comments