X

Un LIKE contează mult pentru noi

INCREDIBIL Avocata lui Liviu Dragnea anunță că vrea să îl apere, în instanță, pe românul cu numărul de înmatriculare M*IEPSD: Poliția a încălcat legea


Românul devenit celebru după ce a mers, timp de aproape două săptămâni, pe șoselele din Româia cu numărul de înmatriculare MUIEPSD, s-a ales cu dosar penal! În plus, poliția i-a confiscat și plăcuțele de înmatriculare și i-a suspendat și permisul de conducere. În ajutorul lui sare chiar avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasii.


Luni seara, la Realitatea TV, Vasii a anunțat că e dispusă să îl apere în instanță pe românul revenit din Suedia și acuză că poliția a încălcat legea când i-a deschis dosar penal și i-a ridicat numerele de înmatriculare și permisul de șofer.


”Mă ofer să îl reprezint pe românul căruia poliția i-a confiscat numerele de înmatriculare. E o faptă penală, cu cel puțin 3 infracțiuni pe care le-au săvârșit: abuz în serviciu prin îngrădirea unor drepturi pe motive de aparteneță politică, uzurparea funcției, fals intelectual și uz de fals. Trebuie făcută plângere penală împotriva acestora.”, a spus Maria Vasii la Realitatea TV.


Citește și: O cântăreață din România intră în afaceri: Va prelua un pachet de acțiuni la una dintre cele mai vechi mărci românești de bere.

No comments