X

Un LIKE contează mult pentru noi

Imaginile care fac înconjurul mapamondului: Cum a fost UMILIT Vladimir Putin de un jucător francez și ce i-a arătat Conor McGregor - VIDEO

Vladimir Putin a fost în centru atenției, și la ceremonia de decernare a medaliilor, la finala Cupei Mondiale! Pe Stadionul Lujniki, din Moscova, a început o ploie torențial, chiar când jucătorii celor două echipe primeau medaliile de campioni mondiali, francezii, și vicecampioni mondiali, croații.


Putin a oferit și el câteva medalii, pe ploaia torențială, dar, spre deosebire de președintele Franței, Emmanuel Macron, și președintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarovici, care au stat în ploaie, liderul rus a beneficiat de protecția unei umbrele.


Putin a fost însă umilit de un jucător al Franței. Dembele a refuzat să dea mâna cu președintele rus și s-a dus direct la Macron. Înainte de meci, starul MMA, Conor McGregor, care a fost și el la finală, s-a fotografiat cu Putin și i-a arătat, amenințător, pumnul.


Citește și: Ingrid Mocanu șterge pe jos cu Alexandra Lăncrănjan, procurorea Tel Drum. Ce acuzații grave îi aduce .


content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image#WorldCupFinalGianni Infantino (FIFA) laughing  at the fact that Putin (Russia) is only one protected with umbrella pic.twitter.com/MRpqvUqVUF

— طبيب برشلونة (@MJM_Alhabsi) 15 iulie 2018

Dembélé gliding past Putin with ease. #FRA pic.twitter.com/JIHRZNwwN1

— Richard (@rgclt) 15 iulie 2018

The Champ @TheNotoriousMMA #WorldCup pic.twitter.com/s0zCnBkU6P

— King Conor McGregor Fans (@KingMcgregorFC) 15 iulie 2018

No comments