X

Un LIKE contează mult pentru noi

Florin Cîțu iese la rampă și avertizează: 'Surpriza acum urmează. Deja se văd primele semne ale crizei economice'


Senatorul PNL, Florin Cîțu, iese la rampă anticipând cum Guvernul Dăncilă va anunța o rectificare bugetară pozitivă, deși deficitul bugetar este „record”, iar veniturile sunt mici. Totodată, Cîțu susține, pe Facebook, că deja se văd primele semne ale crizei economice.


„Oprim Propaganda PSD


Supriza nu este deficitul bugetar record. Asta stiati daca urmareati ce am tot spus.


Supriza acum urmeaza.


Sa vedeti cum acest guvern de clovni si scamatori va incerca sa va convinga ca un asemenea dezastru al executiei bugetare justifica o rectificare bugetara pozitiva.


Ca sa intelegeti. Pentru o rectificare bugetara pozitiva este nevoie de venituri la buget mai mari decat cele estimate. Si surplusul este distribuit prin rectificare. Simplu nu?


Dupa 6 luni veniturile la buget sunt cu 5 miliarde lei mai mici decat cele programate.


Cristi Danileț, despre referendumul pentru familie: Costa 10 milioane de euro și este inutil juridic. Indiferent de rezultat, nu vor dispărea homosexualii


Ii va opri realitatea pe acesto clovni? Nu. Vor folosi toate trompetele PSD iste pentru a va explica cum fac ei rectificare bugetara pozitiva cu venituri mai mici si deficit record.


Dar nu mai tine. Deja se vad primele semne ale crizei economice.


Asa cum am zis din Ianuarie 2017:


Deficit bugetar mare = inflatie mare= dobanzi mari = criza economica.


Pe unde vedeti trompete PSD iste vorbind despre rectificarea bugetara pozitiva, aratati -le executia bugetara si amintiti-le ca veniturile sunt pe minus cu 5 miliarde lei. Nu o sa aiba replica si vetj avea satisfactia de a fi blocat o trompeta PSD-ista.”, scrie Cîțu pe Facebook.

No comments