X

Un LIKE contează mult pentru noi

DOLIU în sportul românesc: Un antrenor a fost găsit MORT în albia unui râu, s-a deschis dosar penal


Petru Panait, profesor și antrenor de rugby, a fost făsit mort în albia râului Moldova, potrivit realitateadesuceava.net.


Acesta a fost dat dispărut de familie în data de 9 iulie. Petru Panait s-a deplasat în data de 6 iulie în orașul Gura Humorului, pentru un turneu de rugby.


Citește și: Ingrid Mocanu șterge pe jos cu Alexandra Lăncrănjan, procurorea Tel Drum. Ce acuzații grave îi aducePotrivit martorilor spre seară profesorul a plecat de la locul de cazare într-o direcţie necunoscută şi nu a mai fost găsit. Soția lui a reclamat dispariţia acestuia în data de 9 iulie.


Sâmbătă, niște pescari au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului în albia râului Moldova, în apropierea confluenței cu pârâul Humor.


Citește și: Lidl a dat lovitura! Ce urmează să lanseze gigantul german


În urma verificărilor efectuate de polițiștii de la Gura Humorului, Compartimentul Investigaţii Criminale, s-a stabilit în data de 6 iulie, în jurul orei 20.23, Petru Panait s-a deplasat pe strada Ciprian Porumbescu din Gura Humorului spre râul Moldova. Acesta a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă, însă la un moment dat s-a deplasat spre râul Moldova, într-o zonă neacoperită de camerele de supraveghere. Polițiștii fac cercetări în acest caz. În cauză s-a întocmit dosar penal. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.


Citește și: Suma este astronomică! Cât ar fi cerut Daniela Crudu pentru o partidă de sex .

No comments