X

Un LIKE contează mult pentru noi

DNA a încercat ARESTAREA fostei șefe a ÎCCJ: ÎNREGISTRĂRI dintr-un dosar EXPLOZIV - VIDEO


Fostul avocat, Sever Teodorescu, a vorbit la „Exces de putere”, de la Antena 3, despre un denunț la comandă. Acesta a fost subiect al unei acțiuni judiciare. Fostul avocat s-a aflat în situația de a fi pus să semneze un denunț deja formulat, iar pentru că a refuzat să facă acest lucru, a fost trimis la închisoare.


„În anul 2009, cu ocazia unui flagrant, care pentru mine e discutabil, Procurorul-șef al Serviciului Teritorial Galați a venit la sediul unde aveam eu biroul, însoțit de judiciariști, și mi-au propus să semnez un denunț gata formulat și am refuzat să semnez. Mi-au spus că dacă nu semnez denunțul mă bagă jos. M-au băgat jos”, a spus Sever Teodorescu.


Citește și: O nouă alertă dată în România! Lidl retrage aceste produse de pe piață

Mai mult, Teodorescu a precizat că în denunț „era vorba despre faptul că eu îi dădeam mită Lidiei Bărbulescu (n.r - la acea dată șefa Înaltei Curți), avea două pagini. Mi l-a dat, mi s-a prezentat. Eu am refuzat să îl lecturez până la sfârșit, mi s-a părut o aberație. Am suportat măsurile luate împotriva mea, aveam posibilitatea să semnez acel denunț și sancțiunea a fost că m-am dus la pușcărie. Îmi pierdusem încrederea în sistemul ăsta și îi posibilitatea de a mai face ceva. Consider că acum este cazul să vorbesc și să încerc să îmi refac o parte din viața profesională”.


Mai mult, există și o serie de înregistrări făcute „la vedere”.


Denunțătoare: A fost, mai devreme am vorbit cu el.


Ofițer sub acoperire DNA: El ce zice, ai șanse?


Denunțătoare: Da, a zis cinci mii partea mea și zece mii de-o parte.


Ofițer sub acoperire DNA: E destul de interesant. (...) Ți-a zis când vrea banii ăștia?


Denunțătoare: Da. Operațiunea de va desfășura la București, nu aici.”


Citește și: Gabriel Oprea mai are doar o șansă! Anunțul făcut de jurnalista Emilia Șercan„M-a întrebat cât mă costă. Cei 10 mii de care vorbește, sunt elemente de natură să determine DNA să vadă că se comite această infracțiune”, a adăugat spus Sever Teodorescu.


Judecătorul Lidia Bărbulescu a intervenit telefonic la ”Exces de putere” și s-a declarat stupefiată de această poveste.


„Vreau să îi mulțumesc domnului avocat pentru onestitate. Nu ne-am văzut, nu am vorbit și îi mulțumesc. Noi nu ne-am cunoscut, nu am avut niciun fel de relație. Prin 2009, s-a scris ceva de genul acesta. Acum am aflat cum îl cheamă pe domnul Teodorescu, dar sunt absolut stupefiată”, a spus judecătoarea Lidia Bărbulescu.


Citește și: Legea a fost publicată, chiar azi, în Monitorul Oficial! De la 1 ianuarie 2019, toți angajații pot primi asta .


 

No comments

loading...
loading...