X

Un LIKE contează mult pentru noi

DETALII ȘOCANTE în cazul poliţistei care şi-a UCIS mama şi bebeluşul, iar apoi s-a sinucis cu un pistol: Ce au spus anchetatorii


Procurorul care anchetează cazul poliţistei care şi-a împuşcat mama şi bebeluşul, iar apoi s-a sinucis, nu exclude nicio variantă de comitere a evenimentului, fiind luate în calcul toate ipotezele, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Cristina Ciobanu.


„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj efectuează cercetări penale în legătură cu săvârşirea infracţiunii de omor calificat asupra unor membri de familie, privind moartea celor trei persoane, femeia agent de poliţie, copilul acesteia, în vârstă de 6 luni, şi mama acesteia, din comuna Băleşti, judeţul Gorj, fiind ajutat procurorul de organele de cercetare din cadrul Poliţiei Judiciare. Din probele care au putut fi administrate până în prezent în cauză, nu rezultă indicii care ar conduce la punerea sub învinuire a unei persoane. Nu este exclusă, în acelaşi timp, nicio variantă de către procurorul de caz, se iau în calcul toate variantele”, a spus Cristina Ciobanu.


Citește și: O cântăreață din România intră în afaceri: Va prelua un pachet de acțiuni la una dintre cele mai vechi mărci românești de bere


Ea a afirmat că toate cele trei victime au murit ca urmare a leziunilor produse prin împuşcare.


„Nu avem concluzii preliminare în acest moment de la Medicina Legală. Tot ce vă pot spun este că toate cele trei victime au decedat ca urmare a leziunilor produse prin împuşcare. Arma aparţine soţului femeii decedate, poliţist la rândul lui. S-au dispus probe, este vorba de foarte multe expertize care trebuie efectuate. A fost audiat şi soţul, dar şi mai multe persoane, continuă audierile. O concluzie nu va putea fi dată decât după administrarea întregului probatoriu, pentru că nu este exclusă de procuror nicio variantă şi e firesc să fie aşa. După ce vor fi analizate toate probele, se va putea trage o concluzie, astfel încât să fie înlăturat orice dubiu, orice îndoială în legătură cu modul efectiv în care s-au comis faptele şi autorul”, a mai spus Ciobanu.


Citește și: Rareș Bogdan o pune la punct pe Viorica Dăncilă: ”Când confunzi însă balcoanele cu Balcanii, capeți funcție. Ce te califică? Un creier neted ca un fund de bebeluș”


Potrivit Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice al IPJ Gorj, duminică, în jurul orei 19,00, un poliţist din cadrul Postului de Poliţie comunal Mătăsari a sesizat, prin apel 112, că soţia sa, agent de poliţie la Transporturi Feroviare Târgu-Jiu, încadrată în 2006, şi-a împuşcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împuşcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia.


Deplasându-se la faţa locului, în comuna Băleşti, sat Ceauru, judeţul Gorj, în interiorul locuinţei, poliţiştii au găsit şi un minor, în vârstă de 6 luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului, însă ulterior a murit.


Citește și: Se anunță GREVĂ JAPONEZĂ pe 10 august: Vor ”capul” ministrului Justiţiei


Poliţista a fost găsită căzută, lângă uşa de la intrarea în locuinţă, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat.


„Poliţista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal”, au informat reprezentanţii IPJ Gorj.


Citește și: Galeriile echipelor FCSB şi Dinamo, unite de același sentiment: Ce mesaj au transmis PSD-ului


Poliţistul deţinea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuinţa acestuia la începutul acestui an.

No comments