X

Un LIKE contează mult pentru noi

Clipe TERIBILE pentru Novak Djokovici: Bunicul soţiei sale a fost răpit, jefuit şi lăsat legat de un stâlp


Bunicul Jelenei Djokovici, soţia lui Novak Djokovici, a fost găsit legat de un stâlp, pe câmp, după ce a fost răpit din locuinţa sa şi jefuit de doi bărbaţi, relatează AP.


Potrivit reprezentanţilor lui Djokovici, familia sportivului este şocată de ce i s-a întâmplat lui Miloslav Radisavljevici, în vârstă de 85 de ani.


Citește și: ANAF avertizează: „Mai sunt 5 zile!”


Atacatorii au pătruns în locuinţa bătrânului, l-au răpit pe bărbat şi l-au dus pe câmp, la câţiva kilometri de casă, scrie news.ro.


Poliţia a anunţat, fără să precizeze numele lui Radisavljevici, că l-au găsit pe bărbat joi dimineaţa, legat de un stâlp, la Ljig, localitate aflată la aproximativ 50 de kilometri sud de Belgrad.


Citește și: O fabrică aflată la 100 km de București cucerește România! Kaufland, Lidl, Auchan și Mega Image se bat pe produsele sale


Bătrânul le-a spus poliţiştilor că cei doi atacatori, care purtau măşti, i-au furat aproximativ 220 de euro şi un telefon mobil. Poliţia a precizat că bărbatul nu avea răni vizibile.


Potrivit Blic, cei doi atacatori l-ar fi contactat pe fiul lui Radisavljevici şi ar fi cerut două milioane de euro răscumpărare.


Citește și: Polițiștii exultă! Klaus Iohannis dă curs solicitării! Mișcarea făcută azi.

No comments