X

Un LIKE contează mult pentru noi

Cine e Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii cu numerele M..E PSD căruia Poliția Rutieră i-a deschis dosar penal: șofer în Suedia, plecat din România ”pentru viitorul copilului”


Răzvan Ștefănescu, șoferul autoturismului Audi înmatriculat în Suedia cu numerele preferențiale M..E PSD căruia Poliția Rutieră i-a deschis dosar penal luni este cetățean român cu rezidență în Suedia, plecat din țară în urmă cu doi ani și jumătate.


Foto: Răzvan Ștefănescu (InquamPhotos / Octav Ganea)


”Am plecat cu toată familia pentru binele copilului”, a declarat Răzvan Ștefănescu (45 de ani) pentru Mediafax.ro. El lucrează ca șofer pe camion în Suedia. Răzvan Ștefănescu a mai spus pentru Mediafax.ro că nu are cetățenie suedeză.


În ceea ce privește automobilul cu numărul M..E PSD, Răzvan Ștefănescu a declarat pentru Mediafax.ro că l-a înmatriculat în luna iunie, iar autoritățile din Suedia i-au transmis că poate circula pe tot teritoriul Uniunii Europene.


Întrebat de Mediafax.ro dacă a avut probleme la intrarea cu mașina în România, el a spus că nu, la fel cum nu a avut probleme nici la controlul poliției rutiere de vineri. ”M-au oprit polițiștii în Craiova și mi-au spus că sunt valabile”, a declarat Răzvan Ștefănescu.


Poliția Rutieră a deschis dosar penal în cazul mașinii M..E PSD. Polițiștii au confiscat plăcuțele de înmatriculare și i-au reținut permisul șoferului


No comments