X

Un LIKE contează mult pentru noi

Cât de bună este MĂTASEA de porumb pentru sănătatea ta!

Cui nu îi place porumbul fiert sau copt? Însă ce faci cu mătasea de porumb? Dacă o aruncai până în prezent, află că te poți folosi de ea pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate. Potrivit revistei stylecraze.com, iată câteva modalități prin care mătasea de porumb te poate ajuta:


Tratament pentru infecțiile tractului urinar


Mătasea de porumb acționează ca un agent antiinflamator pentru infecțiile tractului urinar. În esență, aceasta acoperă căptușeala tractului urinar și împiedică iritarea ulterioară.


 NU îmbătrânesc și NU se îngrașă! DIETA ținută de japoneze a fost dezvăluită


Consumul de ceai de mătase de porumb ajută la calmarea vezicii inflamate și a tractului urinar. Te ajută să urinezi și să reduci riscul acumulării bacteriilor în tractul urinar. De asemenea, poate calma glanda prostatică iritată.


Diuretic


De-a lungul timpului, ceaiul de mătase de porumb a fost folosit ca un puternic agent diuretic natural. Acesta ajută la eliminarea excesului de apă și a deșeurilor din organism, reducând astfel complicațiile legate de retenția apei. Potrivit studiilor, utilizarea diureticelor ajută la scăderea mai multor riscuri pentru sănătate, inclusiv insuficiența cardiacă congestivă și afecțiunile renale pe termen lung.


Previne apariția pietrelor la rinichi


Pietrele la rinichi sunt făcute din mici depozite cristalizate, care pot provoca durere. Mătasea de porumb este folosită pentru a preveni apariția pietrelor la rinichi, deoarece poate crește fluxul de urină și reduce riscul de formare a sedimentelor în rinichi. Totuși, reține că folosirea acestui ceai nu va trata pietrele la rinichi deja prezente.


 Care sunt cele mai IPOCRITE femei din zodiac


Facilitează coagularea sângelui


Mătasea de porumb conține vitamina K, vitamină care ajută la procesul de coagulare a sângelui. Acest lucru te asigură că nu ai pierderi excesive de sânge în cazul în care te rănești.


Reduce tensiunea arterială


Multe persoane suferă de hipertensiune arterială. Acestea pot consuma ceai de mătase de porumb pentru a reduce tensiunea arterială crescută. Acest lucru îi asigură că nu trebuie să facă față efectelor adverse ale medicamentelor pentru tensiune arterială.


Ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge


Utilizarea ceaiului de mătase de porumb îi ajută pe cei care au probleme cu zahărul din sânge, conform rezultatelor studiilor efectuate recent.


 Leguma uitată a românilor! Francezii caută această delicatesă prin fermele noastre și o EXPORTĂ pe bani grei


Un studiu care a fost publicat în 2012 în Jurnalul Internațional de Macromolecule Biologice a arătat că extractul de mătase de porumb are un impact semnificativ asupra diabetului zaharat. Studiul a fost efectuat pe șoareci de laborator afectați de diabet, iar autorii studiului au remarcat că aplicarea polizaharidelor de mătase de porumb a contribuit la reducerea nivelului zahărului din sânge.


Distribuie:


Citeste mai multcat trebuie fiert porumbul matase porumb porumb porumb copt porumb fiert sfatul bucatarului


Comentarii:

No comments