X

Un LIKE contează mult pentru noi

Anghel Iordănescu își apără fiul: ’A căzut într-un război care nu era al lui’


Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a declarat, luni, că este de neconceput ceea ce s-a întâmplat la CFR Cluj, şi anume faptul că s-a renunţat la colaborarea cu fiul său Edward Iordănescu după doar trei meciuri. El consideră că tehnicianul în vârstă de 40 de ani “a căzut într-un război care nu era al lui”, informează news.ro.


“Este ceva de neconceput, nu pentru că este vorba despre băiatul meu… După trei jocuri în trei competiţii diferite… Nu cred că este bine pentru fotbal, nu cred că este bine pentru antrenorii din România. CFR va fi în lupta pentru titlu, e o echipă bună, un lot bun, jucători experimentaţi. Crec că la CFR e nevoie de linişte şi de a se aşeza lucrurile. Din păcate Edi a căzut într-un război care nu era al lui”, a spus Iordănescu.


El a precizat că Edward Iordănescu vrea să se gândească acum la toate opţiunile pe care le are. “Este antrenor de fotbal, vrea să se gândească la tot, sunt convins că va trece peste această situaţie delicată. Eu sper ca el să demonstreze în fotbalul românesc”, a adăugat fostul selecţioner.

No comments