X

Un LIKE contează mult pentru noi

Andreea Pora o face PRAF pe Viorica Dăncilă: Nu poate să-și depășească propriul IQ, nu poate recupera anii lipsă de școală


Jurnalista Andreea Pora o critică dur pe Viorica Dăncilă, după gafele făcute de premier în cadrul unor vizite externe, susținând că prim-ministrul nu are capacitatea de „a recupera anii de școala”.


„Fără ea viața ar fi mai cenușie. Nu știi ce să faci mai întâi, să râzi ca disperatul sau să-ți crape obrazul de rușine. De fiecare dată ai senzanția că mai jos nu se poate, că gata, până aici i-a fost, de data asta chiar i s-a înfundat, cineva o va trimite înapoi la Videle să-și vadă de casă și de bărbat. Să învârtă niscaiva hârtii pe la primărie. Dar nu, nici vorbă, e cineva acolo sus care are nevoie de ea ca de aer. Credeam acum vreo două luni că Dragnea va începe să înțeleagă că Dăncilă, vedeta- slugă, devine periculoasă nu doar pentru tară ci și pentru el.  Aș! Prea îi e indispensabilă. Episodul Pristina-Podgorica e dovada că nu mai e nicio speranță și că lucrurile o au luat-o complet razna. Dăncilă nu poate pur și simplu să-și depășească propriul  IQ, recupera anii lipsă de școală, renunța la fudulia găunoasă. E  incapabilă deci să priceapă grozăvia momentului, situația imposibilă în care se află și ne pune pe toți. Pentru că dacă ar fi și i-ar mai fi rămas o fărâmă de rușine s-ar ascunde într-o gaură de șarpe. Și ar rămâne acolo până când lumea ar uita de ea. Mulți încearcă să găsească explicații pentru ultima-i ispravă. Cum că ar fi înconjurată doar de cornute, care nu știu nici ele că Podgorica e capitala Muntenegrului, că Ministerul de Externe nu i-a pregătit cum trebuie mapa, că e mai temătoare și se pierde repede cu firea, sau că pur și simplu nu știa unde se află.  Să fim serioși! Adevărul e că Viorica Vasilica știa că e în Muntenegru, primise toate informările necesare, dar nu știa care-i capitala țării în care se afla în vizită oficială. E drept, asta se învață la școala generală. Lacunele de educație pot fi umplute doar de oamenii inteligenți, cum făcea Băsescu, nu și de proști. De ăștia informațiile, cât de simple, nu se lipesc. Proștii mai au o ”calitate”: nu-și dau seama că sunt cum sunt și, deci, nu știu când greșesc”, a scris Andreea Pora.

No comments