X

Un LIKE contează mult pentru noi

Accident pe autostrada A1: Un autobuz cu 30 de muncitori s-a răsturnat – 5 ambulanțe, de urgență la fața locului

UPDATE: Un număr de 33 de persoane rănite vor fi transportate la spitalele din municipiul reşedinţă de judeţ, după ce un autobuz s-a răsturnat luni dimineaţa, pe autostrada A1, pe breteaua de ieşire spre Aeroportul Internaţional Sibiu, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu. 

„Victimele vor fi transportate la spitalele din municipiul Sibiu, care au fost anunţate: 26 de persoane la Spitalul Judeţean, 6 persoane rănite la Spitalul Militar. Au fost 33 de persoane în autobuz”, a informat ISU Sibiu. La locul accidentului a fost trimis un microbuz de persoane şi opt ambulanţe, potrivit sursei citate. Traficul rutier este îngreunat la locul accidentului.

*

Un autobuz s-a răsturnat, luni dimineaţa, pe autostrada A1, pe breteaua de ieşire spre Aeroportul Internaţional Sibiu, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, informează agerpres.ro. Din primele informaţii, este posibil ca în interiorul autobuzului să fie 30 de persoane, potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri Braşov.

Scandal în guvernul britanic – Ministrul pentru Brexit a demisionat

La locul accidentului a fost trimis un microbuz de persoane şi mai multe ambulanţe. „ISU Sibiu a intervenit la un accident rutier, produs pe autostrada A1, cu mai multe victime. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 5 ambulanţe SMURD şi 3 SAJ, o autospecială de descarcerare. De asemenea, a fost trimis în cel mai scurt timp un microbuz transport persoane”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

No comments

loading...
loading...