X

Un LIKE contează mult pentru noi

VIDEO. LA UN PAS DE CARNAGIU. Italia: A vrut să intre cu masina în mulțimea de ȚIGANI


Un șofer român a accelerat și a vrut să intre cu mașina într-un grup de 200 de conaționali care se aflau într-un parc din Milano.

Incidentul s-a petrecut Sâmbătă, la orele prânzului. Un român care se afla într-un autoturism Volvo a fost pe cale să producă un adevrăat măcel într-un parc din Milano.

Asemănător atentatelor teroriste din ultima perioadă el a accelerat intenționat spre un grup format preponderent din persoane de etnie romă, care se aflau într-un parc din cunoscutul oraș italian.

Pentru a fi sigur că reușește să-i lovească, el a urcat mai întâi cu autoturismul pe trotuar și din acel moment a accelerat spre grup. Numai că mașina s-a împotmolit în parcelele de pământ și în flori astfel că nu a reușit să se apropie decât la câțiva metri de cei pe care îi țintea.

Vazând că mașina s-a împotmolit, cele trei persoane din autoturism, de asemenea de etnie romă, au încercat să fugă, doar că era prea târziu. Persoanele care erau să fie lovite au sărit și de acolo a început o bătaie generală.

Poliția italiană a intervenit cu 10 echipaje pentru a opri scandalul.

Autoritățile au stabilit că a fost vorba despre o încercare de reglare de conturi, iar șoferul care a vrut să intre în mulțime a fost arestat.

No comments