X

Un LIKE contează mult pentru noi

VIDEO: CTP: "Koveși va fi revocată oricum. Sunt două scenarii"

Image result for ctp digi
Motivarea pe care Curtea Constituţională a făcut-o azi publică în cazul revocării şefei DNA este o imagine clară a încăierării politice, în care CCR devine o armă. Ce va face acum preşedintele Iohannis e o alegere umană pe care acesta o poate face. Kovesi va fi revocată oricum, dar dacă decizia o va lua Iohannis îl va face să dispară ca om şi ca politician, a declarat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.
”Deja nu mai contează persoana lui Kovesi. Ea va fi revocată oricum.
Dacă o revocă preşedintele acum, o revocă prin decret. Dacă nu o revocă şi refuză explicit, fără amânare, urmează suspendarea, sancţiunea aplicabilă preşedintelui, şi apoi Tăriceanu vine în funcţie şi o revocă pe loc pe Kovesi.Kovesi va pleca oricum.
Problema e preşedintele României, nici măcar Iohannis. Ce se întâmplă cu funcţia aceasta în România.
Iohannis, prin conjunctura politică din ultimii ani e singura forţă de opoziţie efectivă de luat în considerare la acest tăvălug al coaliţiei care controlează tot.
Cred că vom vedea într-o anume măsură cine e Klaus Iohannis, cine e omul Iohannis, un personaj care nu a exprimat nicio emoţie, nicio empatie, nu am văzut o convingere, în ce crede acest om, nici o idee orginală a lui, nu face altceva decât să repete lucruri pe care probabil i le spun consilierii şi să preia expresii prefabricate de către consilieri, nu simte ce spune. Acum e pus în situaţia de a alege, e o chestiune umană.
Poate să o revoce pe Kovesi, să respecte această hotărâre şi nimeni nu poate, legal, să îi impute nimic, dar în acel moment dispare ca om şi ca politician”, a declarat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

No comments

loading...