X

Un LIKE contează mult pentru noi

loading...

Un șofer s-a aruncat în Dâmbovița, ca să scape de filtrul poliției. S-a tras cu arma

Scene incredibile în București, în care protagoniști au fost un șofer și un echipaj de poliție! Vineri seara, doi agenti ai Brigazii Rutiere, aflați în exercitarea atributiilor de serviciu (in zona Splaiul Unirii – Targ Vitan), cu aparatul radar Trucam, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducatorul acestuia a refuzat sa opreasca.

Polițiștii au plecat în urmarirea autoturismului, iar soferul a apelat la o metodă demnă de filmele de acțiune ca să scape.  El și-a abandonat masina in apropiere de Soseaua de Centura si a sărit in râul Dâmbovita. A iesit pe celalat mal, dar s-a continuat urmarirea lui, iar dupa aproximativ 500 de metri a fost imobilizat si încatusat.

Soferul a fost identificat. El are 24 de ani si nu poseda permis de conducere. Pe parcursul urmaririi, unul dintre agenti a folosit armamentul din dotare tragând un foc de avertisment în plan vertical. Nicio persoana nu a fost ranita. Tanarul a fost condus la sediul Brigazii Rutiere pentru audieri.

Conform unor surse din Poliție, barbatul a fost eliberat din penitenciar in luna aprilie. El are mai multe condamnari pentru furt.

Lasă un comentariu

No comments

loading...
loading...