X

Un LIKE contează mult pentru noi

TIPIC MASONERIEI: Decizia de revocare a Laurei Codruța Kovesi NU va fi publică

Image result for kovesi
Decizia și motivarea Curții Constituționale cu privire la revocarea șefei DNA ar urma să fie citite joi în plen, anunțau, marți la prânz, surse judiciare din cadrul CCR. Numai că, ulterior, judecătorii s-au răzgândit și au decis că citirea hotărârii să nu fie făcută publică.

Judecătorii Curții Constituționale se vor reuni joi în ședință, pentru a citi, în spatele ușilor închise, decizia CCR care stabilește că președintele Klaus Iohannis trebuie să o revoce pe șefa DNA. Motivarea va fi publicată tot joi, pe site-ul instituției.

Este o practică obișnuită sau procedura standard pentru orice decizie a CCR ca judecătorii să citească o hotărâre, într-o ședință nepublică a plenulului Curții, ulterior aceasta fiind publicată pe site-ul instituției, au precizat reprezentații Curții pentru MEDIAFAX. Astfel, cei nouă judecători vor citi între ei forma finală a deciziei, iar apoi ea va deveni publică, însă nimeni nu va ieși public să citească decizia CCR.

Motivarea CCR privind conflictul juridic între Ministrul Justiției și Președinție în privința revocării procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, cât și opiniile separate, vor fi publicate joi pe site-ul Curții, ulterior citirii de către judecători a motivării în plenul CCR.

No comments