X

Un LIKE contează mult pentru noi

loading...

Rareș Bogdan, apel către #Rezist: Vă rog din suflet să nu participați! Jandarmeria: Protestul #Rezist fără autorizaţie

Image result for #Rezist
Jurnalistul Rareș Bogdan lansează un apel către protestatarii #Rezist, care doresc să organizeze un miting de protest în Piața Victoriei, în același timp cu cel al PSD. Rareș Bogdan le cere protestatarilor #Rezist să nu participe la miting, pentru că orice turbulențe le vor fi imputate de către cei de la PSD prin aparatul de propagandă.
”Va rog din suflet sa nu participati sambata la nici o contramanifestatie! Vor sa se foloseasca intr-un mod ordinar de o eventuala iesire in strada chiar si a catorva zeci dintre Dumneavoastra! Va rog. Lasati urmasii minerilor sa cante “Jos Abecedarele!” si “Sustinem penalii, nu vrem inchisori!”
NU VA BAGATI PESTE EI, CA SE VOR FOLOSI ALTII DE BUNA DUMNEAVOASTRA CREDINTA! Maturitate si Ratiune, acestea sunt cuvintele cheie pentru noi!”, scrie Rareș Bogdan.
Jandarmeria Capitalei: Protestul #Rezist de sâmbătă, fără autorizaţie
Protestul #Rezist, anunţat sâmbătă, nu este autorizat de autorităţile locale, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.
"În Piața Victoriei, zilnic între orele 18:00 și 23:00 există un protest notificat de către protestatarii #rezist. Drept urmare multiplul cercetat penal, infractorul condamnat Liviu Dragnea are dreptul fie să facă miting în Piața Victoriei dar în afara intervalului orar 18:00 - 23:00, fie să își caută alt loc pentru miting, de preferat la el in Teleorman. Sâmbăta, 9 iunie 2018, în Piața Victoriei e protest #rezist, orice altă manifestație in zonă și in intervalul orar este ilegală! NU CEDĂM, NU DĂM ÎNAPOI, PUNCT", se arată pe pagina de Facebook.

No comments

loading...