X

Un LIKE contează mult pentru noi

loading...

PSD-iști s-au pierdut în Parada Diversității pe Calea Victoriei

Aproximativ 2.000 de personae au participat astăzi la Parada Diversității din București. Stegurile curcubeului au împânzit Calea Victoriei, la ora 18,00, dinspre Piața Victoriei către Universitate. Cum participanții la mitingul PSD, care a început la ora 20,00, veneau în sens invers, unii PSD-iști, în ii albe și cu steaguri tricolore în mîini, s-au pierdut în mulțimea multicoloră.

Mitingul comunității LGBT a început cu o jumătate de oră mai târziu. Adică nu la 17,30, ci la ora 18,00. Între timp, dinspre diferite puncte ale orașului, fie dinspre parcajul Palatului Parlamentului (fostă Casă a Poporului), fie străduțele din jurul Căii Victoriei, unde au găsit loc de parcare, susținătorii în tricouri albe, cămăși albe sau ii, începuseră déjà să curgă râuri, râuri către Piața Victoriei. Mulți s-au rătăcit pe străduțele întortocheate, aproape pustii.

Între timp, două doamne care mergeau spre mitingul PSD (cu ie și streag tricolor), au fost înghițite, pe Calea Victoriei, de manifestația LGBT, cu steaguri cu toate colorile curcubeului. Inițial, femeil nu au înțeles ce este cu acestă mulțime veselă și s-au bucurat. Apoi, au aflat cine sunt și s-au lipit cu spatele de un gard pentru a aștepta să treacă comunitate LGBT în treaba ei, pentru a putea înainta și ele către PSD-ul lor.

Lasă un comentariu

No comments

loading...
loading...