X

Un LIKE contează mult pentru noi

Orban CONFIRMĂ: Dragnea va declanșa procedura de DEMITERE a președintelui IOHANNIS săptămâna viitoare


Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că deține informații ”aproape certe” despre planul PSD de a-l demite, săptămâna viitoare, pe președintele Klaus Iohannis.
“Clanul Dragnea e pregătit să dea foc ţării. Avem informaţii aproape certe că Dragnea va declanşa procedura de demitere a preşedintelui României în cursul săptămânii viitoare şi că este sprijinit în acest demers şi de Tăriceanu şi de acoliţii săi”, a declarat Orban, într-o conferinţă de presă.
El a atras atenția că obiectivele demiterii președintelui Iohannis sunt controlul asupra parchetelor, a serviciilor de informaţii şi promulgarea legilor Justiţiei şi a Codurilor penale.

PSD ar putea declanșa procedura de suspendare din funcție a președintelui Klaus Iohannis miercurea viitoare, pe 20 iunie, dată la care a fost convocată deja o ședință comună a Camerei Deputaților și Senatului. Ședința a fost aprobată miercuri dimineață de Birourile Permanente reunite. Ordinea de zi aprobată oficial ar putea fi suplimentată pe 20 iunie cu cererea de suspendare, la fel cum s-a întâmplat în 2012 la suspendarea lui Traian Băsescu în Parlament.

No comments