X

Un LIKE contează mult pentru noi

loading...

Mădălina Ghenea și legătura sa cu mitingul PSD. Suma vehiculată este de 1 Milion de EURO


Image result for MAdalinei gheneaCine-i harnic şi munceşte, are tot ce îşi doreşte! Aşa sună o vorbă celebră pe care și ”Mr. Cash”, cum este numit Dan Stratan, a adoptat-o. Socrul Mădălinei Ghenea este unul dintre miliardarii ascunși ai României ce a făcut avere daor din contracte cu statul român, de-a lungul a mai multe guvernări.

Jurnalistul Rareș Bogdan a dezvăluit în emisiunea Jocuri de putere din 6 iunie 2018 că acesta este și  principalul sponsor al mitingului PSD. Este lesne de înțeles, întrucât miliardarul se ocupă de o serie de contracte cu primăria capitalei, la conducerea căreia se află un membru în vogă al PSD, Gabriela Vrânceanu Firea.

Potrivit postului Realitatea TV, la acest eveniment sunt așteptate aproximativ 250.000 de persoane din toată țară. La 100.000 de persoane, ar trebui închiriate 2.000 de autocare. Coform sursei citate, PSD va plăti 200 de euro per autocar, ceea ce înseamnă că PSD va cheltui 400.000 de euro doar pentru a aduce 100.000 de oameni.

De asemenea, la suma totală se vor adăuga și costurile pentru stegulețe, pancarte, însemne și alte accesorii pe care le vor avea participanții la eveniment. Concret, mitingul organizat de PSD va costa în totat peste 1 milion de euro.

No comments

loading...
loading...