X

Un LIKE contează mult pentru noi

loading...

FRANCE de merde: Cum o BATJOCORESC francezii pe SIMONA, la o zi după câștigarea trofeului de la Roland Garros

Image result
Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

Însă, victoria Simonei pare să nu fie suficientă pentru francezi. După ce au trimis-o să joace meciul din optimi pe un teren de antrenament, lucru fără precedent pentru un lider mondial, iar în sferturi umilința a continuat, când Halep a fost nevoită să joace pe a doua arenă a complexului Roland Garros, nu pe Philippe Chatrier, francezii o batjocoresc din nou pe româncă.

Lider mondial, deținătoare de turneu de mare șlem, Halep nu va avea onoarea pe care francezii le-au acordat-o altor câștigătoare la Paris. Mai precis, organizatorii de la Roland Garros nu vor ca celebra ședință foto cu trofeul să aibă loc în fața Turnului Eiffel, ci chiar în complexul de tenis. Este pentru prima oară când un lider mondial e umilit de atâtea ori într-o singură competiție.

No comments

loading...
loading...