X

Un LIKE contează mult pentru noi

EXCLUSIV. Zeci de veceuri pentru mitingiștii PSD au umplut Piața Victoriei

La orele serii, Piața Victoriei s-a umplut de veceuri mobile. Zeci de veceuri, ca într-un film suprarealist. Mâine sunt așteptați cel puțin 100.000 de mitingiști PSD în fața Guvernului. Mitingul va dura două ore, oamenii vin de departe și dacă nu au toalete…

Un zid de veceuri mobile a fost adus în Piața Victoriei de organizatorii mitingului PSD care va avea loc mâine. Robabil că în afară de pesediști vor fi și gură cască care vor dori să vadă un miting al Puterii împotriva Opoziției, în fața Guvernului condus de Putere, lucru care până mai ieri era greu de închipuit.

Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării! Mitingiștii vor avea costume naționale, tricouri albe, stegulețe, lanterne, foițe cu imnul național și… veceuri la îndemână! Fără ele, PSD-iștii veniniți de departe, cu sute de autocare și vehicule de toate tipurile, ce să facă? Să se ducă pe după zidurile Guvernului? Nu se poate, pentru că este, teoretic, chiar Guvernul mitingiștilor. Iată însă că spiritul gospodăresc ”dudie”, ca să o spunem pe limba aliatului PSD, Popescu Tăriceanu. Organizatorii au adus ”baza” mitingului… locul unde toți oamenii sunt egali!

EXCLUSIV. Zeci de veceuri pentru mitingiștii PSD au umplut Piața Victoriei

 

 

Lasă un comentariu

No comments