X

Un LIKE contează mult pentru noi

Dragnea furibund la adresa lui Iohannis și Orban. ”Are o problemă la ochi sau la dosar”

Dragnea furibund la adresa lui Iohannis și Orban. ”Are o problemă la ochi sau la dosar”

Liderul PSD s-a dezlănțuit la mitingul din Piața Victoriei din Capitală unde au participat peste 120.000 de manifestanți, la adresa președintelui României Klaus Iohannis dar și la adresa Ludovic Orban,șeful PNL.

„Când spune (Iohannis n.r.) că nu vede protocoalele secrete are o problemă la ochi sau la dosar? Când spune că statul paralel este o glumă proastă, credeţi că nu are umor sau că nu are încotro?”, a afirmat Dragnea la mitingul din Piaţa Victoriei.

Atac la Ludovic Orban

„Să nu-l invidiem pe Ludovic Orban. L-a propus pe Iohannis candidat la preşedinţie la 5 zile după ce a fost achitat şi acum ne întrebăm – o fi întrebat pe cineva de la PNL sau pe cineva de la DNA?”

De asemenea, Dragnea a menţionat că „statul paralel reprezintă boala cruntă care macină pe dedesubt această ţară”

„Să nu-i invidiem pe mulţi ca ei care cred că dacă stau în gură cu cuvântul anticoruptie vor scăpa. Nu vor scăpa. Ei folosesc statul paralel, se bucură de aşa-zisa putere pe care le-o dă statul paralel, dar sunt de fapt nişte unelte jalnice ale acestor securişti. E o frăţie josnică, o cârdăşie periculoasă, un contract care de fapt vrea să scoată democraţia din joc, acesta este portretul statului paralel. Putem să-i spunem oricum – statul invizibil, statul subteran sau pur şi simplu securitate. Oricum i-am spune, el reprezintă boala cruntă care macină pe dedesubt această ţară, aceasta boală care ne-a întors pe unii împotriva altora, care a radicalizat societatea foarte tare”, a adăugat preşedintele PSD.

Lasă un comentariu

No comments