X

Un LIKE contează mult pentru noi

Dan Barna: USR va face front comun cu PNL și PMP pentru Iohannis

USR va lupta din răsputeri să oprească tentativa de lovitură de stat a lui Liviu Dragnea care pregătește o mutare neconstitutuțională și abuzivă: suspendarea președintelui pentru a prelua, prin Călin Popescu Tăriceanu, conducerea României și pentru a distruge instituțiile care-i mai rezistă.

Acesta este mesajul pe care îl transmite președintele USR, Dan Barna. În continuare, acesta spune:

„Voi încerca, în zilele ce vin, să discut cu celelalte partide parlamentare de opoziție, PNL și PMP, pregătirea unei strategii comune pentru a împiedica un astfel de atac neconstituțional și nedemocratic al lui Liviu Dragnea. Cred că este momentul să încercăm să-i convingem pe aliații PSD – ALDE, UDMR și grupul minorităților- să nu intre în acest joc, să nu fie doar pioni într-un plan care nu e al lor și care va arunca România în haos și dezbinare.

Nu e posibil ca majoritatea parlamentară să abuzeze în halul ăsta de putere. Unde vom ajunge? Atunci când lui Dragnea nu-i convine ceva, îl suspendăm pe președinte din trei în trei luni? Constituția ne spune foarte clar că organizarea referendumului după suspendarea președintelui este imperativă.

Dar Dragnea și tandemul odios Iordache&Nicolicea sunt pregătiți să calce în picioare Constituția și să o batjocorească pentru că lui Liviu Dragnea îi e frică de să meargă până la referendumul de demitere a președintelui. Pentru că-l va pierde.

Românii nu vor alege niciodată un penal președintelui României. Și știe la fel de bine că dacă încearcă să fraudeze voința poporului, așa cum a mai făcut-o în 2012, va răspunde în fața Justiției”, mai spune Barna.

Lasă un comentariu

No comments