X

Un LIKE contează mult pentru noi

Antena3 deja îl atacă pe psd-istul Gabriel Vlase, numit de Iohannis la SIE, ca fiind omul ”statului paralel”


Antena 3 și Bogdan Chireac, actori mediatici apropiați de agenda lui Liviu Dragnea, au început joi să acrediteze ideea că Gabriel Vlase, vicepreședintele PSD nominalizat de președintele Klaus Iohannis la șefia SIE, ar avea legături cu ”statul paralel”. Primul a fost Bogdan Chireac, proprietarul site-ului DCNews.ro, care a spus că ”dacă liderii majorității nu sunt de acord cu dl Vlase la SIE rezultă că dl Vlase era parte a statului subteran” (sursa).

A urmat Antena 3, care a titrat pe burtiera emisiunii de la ora 14.00 următorul text: ”Legăturile omului propus de Iohannis la SIE cu Tudose și Florian Coldea”. Emisiunea a continuat cu dezvăluiri despre colegii de doctorat ai lui Vlase la Academia SRI: Florian Coldea, Sorin Cozma (general SRI), Mihai Tudose și Loredana Albu (nepoata lui Gabriel Oprea).

Până la ora publicării acestei știri, Liviu Dragnea nu a avut nici o reacție față de nominalizarea unui membru PSD la șefia SIE.

Reamintim că Iohannis l-a propus joi dimineață, într-o mișcare surprinzătoare, pe Vlase la SIE. Gabriel Vlase este vicepreședinte al PSD și al Camerei Deputaților. El a fost promovat în politică de Viorel Hrebenciuc și este considerat un apropiat al lui Mihai Tudose, premierul care a demisionat în ianuarie după o dispută cu Liviu Dragnea. SIE nu mai are director civil din septembrie 2016, când a demisionat Mihai Răzvan Ungureanu.

No comments