X

Un LIKE contează mult pentru noi

Scandalul forumului inchis. Chris Terhes „il da in gat” pe Danilet

Ziar de Cluj a descoperit un forum intern al judecătorilor inițiat în urmă cu mai mulți ani de fostul judecător CSM Cristi Dănileț, actualmente judecător la Tribunalul Cluj, în care s-au discutat de-a lungul unui deceniu diverse probleme ale magistraților. Pe acest grup erau înregistrați aproximativ 500 de magistrați.

Dănileț a luat decizia de a închide acest forum, nu înainte de a posta un mesaj șocant în care susține că mulți judecători sunt alcoolici, cu probleme mintale, colaboratori. Cristi Dănileț scrie că s-a săturat de ce se întămplă pe respectivul forum, mai ales de magistrații care „se uită la Antena 3 seara și citesc luju.ro dimineața”.

Preotul Chris Terhes vine cu informatii din interior si spune ca a fost si el inscris pe forum dar Cristi Danilet l-a blocat deoarece scria despre abuzurile DNA si implicarea SRI in justitie.

„BOMBA: Judecatorul Danilet sustine ca a vazut magistrati „deontologi” care stateau la masa cu ofiteri SRI. Cin’ sa fie, cin’ sa fie?

Judecatorul Cristi Danilet afirma intr-un email postat pe un grup de discutii cu magistrati ca el insusi a vazut in magistratura „indivizi care pozau în deontologi dar dincolo stăteau la masă cu politicieni și ofițeri din SRI”. [detalii link 1]

Cumva postarea lui Danilet a ajuns la Ziar de Cluj, de unde a fost sunat de o jurnalista sa-l intrebe mai multe despre cine ar fi acei magistrati.

Reactia lui Danilet este absolut halucinanta: o ameninta pe jurnalista, o face albie de porci, se lauda ca „eu am scris ISTORIE, doamnă, în țara asta!”.

Ascultati inregistrarea audio la link 2.

Pe mine, dupa ce am inceput sa scriu despre abuzurile DNA si implicarea SRI in justitie, m-a banat sa nu mai vada ce scriu.

loading…

Intr-o emisiune de pe unde.tv, insa, l-am intrebat expres despre magistratii acoperiti, protocoale si „campul tactic”.

Ma asigura din toti rarunchii lui ca in magistratura nu sunt acoperiti si ca nu exista intelegeri cu serviciile.

Iata ca intre timp intelegerile au aparut, iar intr-un mesaj scris de el pe un grup de discutii a spus ca a vazut cu ochii lui magistrati la masa cu ofiteri SRI.

Cine sunt acei procurori si judecatori care-si beau aldamasu cu ofiterii SRI? Trebuie sa-i stim cu nume, prenume si grad.

https://www.ziardecluj.ro/judecatorul-cristian-danilet-inch…

https://www.ziardecluj.ro/forumul-magistratiro-si-cristi-da…

P.S. Intrebat despre protocolul secret CSM-SRI, cand el era membru CSM, judecatorul Danilet a spus ca „nu stiu sa fi discutat” protocolul in Consiliu, asta insa „nu e neapărat ceva rău, dar eu nu îmi amintesc.

Deci un protocol secret privind justitia despre care el nu a stiut (sic!) zice ca nu e „neaparat rau”, dar rele sunt initiative legislative publice care, chipurile, ar afecta independenta justitiei.

Acum vedeti de ce praful s-a ales de justitie…”, a sustinut Terhes.

loading…

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

No comments

loading...