X

Un LIKE contează mult pentru noi

Zamfir, mesaj dur pentru Ludovic Orban: I-AI SCUIPAT PE OBRAZ!

Mesaj dur la adresa liderului PNL, Ludovic Orban. Senatorul Daniel Zamfir reacționează după ce preşedintele PNL Ludovic Orban a părăsit vineri conferinţa de presă, după ce a fost întrebat în repetate rânduri despre locul său de muncă, în urma informaţiilor apărute în presă că ar avea un job la o firmă care are mai multe contracte cu statul.

Întrebat despre contractele cu statul ale firmei respective, Orban a spus: „Nu am probleme de legalitate sau moralitate pe această temă”. Ulterior, liderul PNL a părăsit conferinţa de presă.

”LUDOVICE, TOCMAI I-AI SCUIPAT PE OBRAZ pe românii care muncesc cinstit in tara asta! Doua sentimente mă încearcă după ce am auzit ludovicul spunând că n-are „nicio problemă de legalitate și de moralitate” cu privire la felul în care își obține veniturile:

loading…

Primul e de revoltă! Milioane de români își iau salariul DUCANDU-SE LA SERVICIU! Dincolo de cei 10.000 de lei pentru cele patru ore, nu crede nimeni că ludovicul făcea naveta la Tg Mureș ca sa presteze acolo.

Al doilea e de jenă, de rușine! Niciodată vreun presedinte al PNL nu a lucrat toată viața la Stat și când nu s-a mai putut, nu a fost întreținut de colegi de partid! Nu, Ludovice! Ai o problema majora atât de de legalitate cat si de moralitate! De legalitate pentru că par încasări pentru servicii neprestate, iar de moralitate sunt probleme CAT CASA! Că nu le vezi,e, așa cum spuneam, un scuipat pe obrazul românilor onesti! Cum poți fi primul ministru al opoziției?!?

P.S. Nu mă miră ca-i tine isonul purtătorul de cuvânt, care încasează bani grei de la partid și care evident nu vede nicio problemă de moralitate in asta…”, scrie Zamfir pe pagina de socializare.

loading…

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

No comments