X

Un LIKE contează mult pentru noi

Serban Nicolae o pune în banca ei pe Alexandra Lancranjan

Senatorul PSD Serban Nicolae a reacționat la criticile procurorului DNA Alexandra Lancranjan privind modificarile propuse pentru Codul penal. Aceasta recomanda legiuitorilor să pună mâna pe carte după ce chiar ea a avut probeme cu intrarea în DNA. De asemenea, procuroarea lui Dragnea ironizează propunerile de modificare a codurilor penale, spunând că „orice student în primul an la Facultatea de drept este un geniu prin comparație” cu autorii acestora. Lancranjan „vorbeste prostii” – concluzionează Nicolae.

„Daca as fi spus eu ca doamna este analfabeta juridic probabil ca m-ar fi acuzat de rautate. Ar trebui sa reia facultatea. Este o ‘academiciana’ in materie de drept, a apucat sa studieze de ieri pana azi cele peste 100 de propuneri. Eu le respect dreptul de a spune prostii. Oameni acestia ataca orice fel de idee”, a declarat Nicolae la Antena 3.

Și jurnalista Sorina Matei o critică dur pe aceasta și nu am putea să nu îi dăm dreptate.

loading…

”Domnișoara #Veve face bineînțeles și pe Legiuitorul ca iar a pus-o Titian sa mai scrie ceva pe FB. Pancartele și le-a lăsat acasa. 😂
Dansa rezultate…n-are. Nada, nimic, ciuciu. No condamnări. No trimiteri. Niente. Cu cursurile sta prost. A picat la ele. A picat și intrarea in DNA. De mai multe ori.

Iar sefa DNA tot n-a ajuns. Așa cum o visa Dumbravă. Rechizitoriile nu și le termina. Chiar dacă laptopurile se plimbau prin redacții in “parteneriate” media ca sa facă valuri. E bine ca perorează pe Facebook. Asta înseamnă sa fii procuror DNA”, o taxează jurnalista.

loading…

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

No comments