X

Un LIKE contează mult pentru noi

loading...

Scene de coşmar filmate pe Valea Oltului. Cum a încercat un şofer de TIR să scoată în decor un teribilist inconştient aflat la volanul unui SUV

Doi șoferi inconştienţi au fost la un pas de o tragedie dupa ce s-au şicanat în traffic, pe DN7, pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea – Sibiu.

Joi, 19 aprilie, şoferul unui camion şi cel al unui SUV s-au şicant în trafic pe DN 7, în zona Seaca, pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea – Sibiu, existând pericolul ca lucrurile să degenereze şi să se ajungă la un accident grav, notează gazetavalceana.ro.

Totul a început în jurul orei 07.44, atunci când şoferul SUV-ului a intrat într-o depăşire riscantă, enervându-l pe camionagiu. Acesta din urmă l-a urmărit pe o porţiune destul de mare de drum, iar în zona „butoaielor” de la Seaca a intrat pe banda specială pentru executarea unui viraj la stânga și a tras de volan spre dreapta, existând pericolul de a-l arunca în şanţ pe cel cu SUV-ul.

Șoferul autoturismului de teren s-a enervat, a intrat în depăşire, moment în care conducătorul auto al camionului a tras din nou de volan, cu intenţia de a-l băga într-un alt şanţ.

Luna trecută, în București, s-au tras focuri de armă după o șicanare în trafic. Un șofer, de origine arabă, a sesizat poliția, în jurul orei 17:40, că a fost șicanat în trafic, în sectorul 2, apoi unul din ocupanții celeilalte mașini a tras mai multe focuri de armă spre autoturismul său.

Citeste și: Europarlamentar austriac, în război cu Guvernul: Vin în România să pun capăt defrișărilor ilegale de păduri

No comments

loading...
loading...