X

Un LIKE contează mult pentru noi

Președintele Ugandei vrea să interzică sexul oral: „Gura este pentru mâncat”

Museveni
Președintele Ugandei își dorește interzicerea sexului oral în țara sa, pe motiv că gura „este făcută pentru mâncat.”
Astfel, Yoweri Museveni acuză „străinii” că încearcă să îi convingă pe cetățeni să recurgă la această practică sexuală, motiv pentru care a emis o „avertizare” publică pe această temă, informează tabloidul britanic Daily Mail.
„Lăsați-mă să mă folosesc de această ocazie ca să avertizez în mod public cetățenii cu privire la practicile permise și promovate de unii străini. Una dintre aceste practici este ceea ce ei numesc „sex oral”. Gura e făcută pentru mâncat, nu pentru sex. Știm scopul sexului, știm unde se află”, a spus Museveni.
În 2014, președintele Ugandei a semnat un document împotriva homosexualității. Astfel, cetățenii riscă închisoare pe viață dacă sunt descoperiți întreținând relații sexuale cu persoane de același sex. Totodată, și persoanele care nu îi raportează pe cei din comunitatea LGBT riscă închisoarea.
În acel context, Yoweri Museveni a făcut alte afirmații controversate privind sexul oral: „Îți pui gura acolo, poți să faci viermi, care ajung în stomac pentru că se aflau la adresa greșită.”

No comments