X

Un LIKE contează mult pentru noi

Orban a dat bir cu fugiții ÎN DIRECT. Presa l-a întrebat despre dezvăluirile cu locul de muncă

Ludovic Orban şi-a pierdut cumpătul în urmă cu puţin timp în faţa jurnaliştilor care îi cereau lămuriri despre cel mai contriversat subiect care îl priveşte, locul său de muncă. Orban a refuzat să dea explicaţii şi a ridicat tonul când jurnaliştii nu au vrut să renunţe la întrebări.

Concret, președintele Partidului Național Liberal a dat bir cu fugiții ÎN DIRECT când presa l-a întrebat despre dezvăluirile PSnews.

”S-a întâmplat vineri după-amiază la sediul PNL din Modrogan, când – la finele unei conferințe de presă exclusiv pe subiecte de politică externă – fostul deputat a fost asaltat cu întrebări despre locul lui de muncă și mai ales despre legăturile cu omul de afaceri libiano-italian Said Ghanem”, notează publicația menționată.

loading…

„Nu vă dau niciun răspuns la această întrebare. Este dreptul meu legal să am un venit. Nu cred că este necesar (să ofere precizări – n.r.). Subiectul acestei conferințe de presă este cu totul și cu totul altul”, a afirmat Orban.

Reporterii au insistat, întrebându-l pe liderul liberal și despre afaceristul Said Ghanem.

„Vă mulțumesc. V-am spus: subiectul conferinței de presă de astăzi este cu totul altul. Pe această temă nu vă dau răspunsuri astăzi. N-am nicio problemă: nici de legalitate, nici de moralitate pe această temă”, a replicat același Ludovic Orban.

Publicația menționată anunță că nu a fost invitată în niciun fel la conferința de presă de vineri. Evenimentul nu a fost anunțat nici măcar pe site-ul oficial al PNL.

loading…

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

No comments